Auto Centar Ištvan je obrt za automehaničarske radove, servis gospodarskih vozila, poliranje te usluge vuče vozila. Nalazimo se u Koprivnici ali poslujemo na području cijele regije.

Osnivač, ujedno i vlasnik obrta je Josip Ištvan od 12.09.2017. godine. Obrt je krenuo s radom u Koprivnici gdje posluje i dalje. Svojom djelatnošću obuhvaćamo sve vrste popravka na benzinskim i diesel motorima, ovjesu vozila, zračnoj instalaciji, mehatroniki vozila, dijagnostici te ostalim kvarovima.

Klijentima pružamo uslugu prijevoza u slučaju kvara ili pri kupnji vozila. U suradnji sa kooperantima, klijentima pružamo nabavu dijelova odlične kvalitete uz uslugu naše ugradnje na vozilo.

ZAŠTO IZABRATI AUTO CENTAR IŠTVAN?

  • Prilagođavamo popravak automobila Vama
  • Profesionalno osoblje i vrhunski opremljena radionica
  • Brza i kvalitetna usluga
  • Posao rješavamo kako treba – IZ PRVE
autodijagnostika dijagnostika
auto centar ištvan
%
ZADOVOLJSTVO KORISNIKA

POPRAVLJENIH VOZILA DNEVNO
PROMJENJENIH GUMA OVE GODINE
ZATEGNUTIH VIJAKA
  • "Uvijek točni u procjeni kvara, efikasni, brzi i pouzdani u kvaliteti izvedbe popravka. Sve pohvale i preporuke, bez zadrške."

    Marko Hanžeković
  • "Znanje, iskustvo, brzina, odgovornost, kao i odnos prema klijentima, na razini kojom se ne bi mogli pohvaliti mnogi automehaničari! 5/5"

    Ivan Horvat

UKRATKO O OBRTU

Možemo Vam pomoći sa  od promjene ulja sve do zamjene motora vozila. Možemo riješiti bilo koji problem na osobnim, kombi ili gospodarskim vozilima.

SERVIS I PUNJENJE KLIMA UREĐAJA

Osim dezinfekcije i punjenja klima uređaja ekološki prihvatljivim i modernim uređajima, radimo i servis svih ostalih dijelova auto klime.

AUDIO SISTEM

Specijalizirani smo za ugradnju, instalaciju i održavanje audio sistema.

ZAMJENA ULJA I FILTERA

Zamjena motornog ulja i filtera u skladu s tvornički propisanim servisnim intervalima, ključna je za besprijekorno djelovanje motora.

UGRADNJA PARKING SENZORA

Ugrađujemo parking senzore visoke kvalitete. Komplet parking senzora sadrži modul i više senzora koje naš Tim ugrađuje u prednji ili/ i stražnji dio Vašeg automobila.

DIJAGNOSTIKA

Elektroničkom dijagnostikom utvrđujemo pravilno djelovanje automobilskih sustava i podsustava u svrhu otklanjanja nedostataka i grešaka.

AKUMULATORI

Nudimo zamjenu istrošenog akumulatora za novi koji će Vam pružati kvalitetno i brzo paljenje Vašeg automobila u svim vremenskim uvjetima.

SVIĐA VAM SE KAKO RADIMO?REZERVIRAJ

© Copyright 2024 Auto Centar Ištvan